Wat we doen

Wij herstellen uw wagen van A tot Z,
van klein tot groot


Gedetailleerde offertes

Met gebruik van de softwareprogramma's Informex en GT-Estimate zijn gedetailleerde offertes binnen een mum van tijd opgemaakt. Dat kan zonder afspraak. Kom gerust langs met uw beschadigde wagen.

 

Overzicht


Polieren

We kunnen je wagen laten blinken door waskrassen, hologrammen en lichte defecte te polieren. We gebruiken hiervoor enkel de beste producten.

  

Overzicht


Uitblutsen, vervangen en voorbereiding

Uitdeuken doen we met de spotter, uitdeukijzers, lijmtechniek, plastieklassen en klassieke hamer en tas. Daarna wordt alles strak gezet met filler en primer. Alles wat te hard beschadigd is wordt vervangen door originele wisselstukken. Onderdelen zijn meestal binnen de 24 uur geleverd na bestelling.

  
 
  
 

Overzicht


Spuiten

Spuiten doen we met lak van PPG Envirobase, dit is water gedragen lak met bijzonder goede kwaliteiten. Met de spectrometer meten we de kleur en zijn varianten, daarna worden in het verflabo verschillende basiskleuren samengevoegd om dan gemengd te worden met behulp van de Paintmanager en weegschaal. Als de kleur goed is wordt deze gespoten en daarna gedekt met een glanslak. Onze premium vernis is uitgehard na 10 minuten baktijd op 60 graden Celsius en geeft een enorm goede hechting, is krasbestendig en geeft het een zeer diepe glans.

  
  
  

Overzicht


Richten

Bij zwaardere schade wordt het grof geschut ingeschakeld en zetten we de wagen op de richtvloer of de richtbank.

  
  
 

Overzicht


Hagelschade, uitdeuken zonder spuiten of paintless dent repair

Lichte egale deukjes zijn soms te herstellen zonder dat het paneel gelakt moet worden. Dit doen we met een lijmtechniek langs de buitenkant of met speciale uitdeukijzers langs de binnenkant.

Deze techniek wordt vooral toegepast bij hagelschade. Wij doen deze volledig zelf zonder tussenkomst van buitenlandse bedrijven.

 
 

Overzicht


Ruiten vervangen

Kom zeker eens langs voor een offerte voor de vervanging van uw voorruit.

 

Overzicht


Nette aflevering

Als uw wagen volledig afgewerkt is, geven we deze nog een handwasbeurt om deze dan proper af te leveren. 

 

Overzicht


Diverse stukken lakken

Wij kunnen diverse materialen lakken. Wij worden goed ondersteund door onze verfleverancier om specifieke materialen te spuiten.

 

Overzicht

Contactinfo

Verhees Carrosserie
Meerhoutsebaan 37
2400 Mol
014 31 18 49
carrosserie@verhees1.be

Openingsuren

maandag tot en met vrijdag:
8.30 - 12.00 & 13.00-17.30

op afspraak

zaterdag & zondag:
gesloten